Şubadap Çocuk’a Destek Olmak için

Destek olmak için Kreosus sayfamıza buradan gidebilirsiniz

Şubadap Çocuk olarak, herhangi bir kuruma bağlı olmayan, çalışmalarını ilkesel olarak sponsorsuz ve fonsuz yapan bir müzik grubuyuz. Çocuk şarkıları albümleri oluşturmaya devam etmek, köy okullarında konserler vermek için turneler düzenlemek, şarkılarının çocuklarla buluşmasını daha etkili hale getirmek için ürettiğimiz ve ücretsiz paylaştığımız materyalleri (playback, kitaplar, eşlik videoları, nota kitabı…) üretmeye devam etmek için gereken maddiyatı iki yerden karşılamaya çalışıyoruz. Konser gelirleri ve #halksponsorluğu. Pandemi dönemiyle beraber konser olanakları ortadan kalktığı için, bu dönem ihtiyaçlarımızı sadece #halksponsorluğu ile karşılamaya çalışıyoruz.

#halksponsorluğu nedir?

Halksponsorluğu, bizim uydurduğumuz bir kavram. Fakat tanıdık bir anlamı var. Bir çalışmayı onaylayan ve devam etmesini isteyen kişilerin, o çalışmanın maddi yükünü hafifletmek için maddi katkı yapması. Şubadap Çocuk’un çalışmalarını bilen, faydalı bulan ve devam etmesini isteyen kişilerin Şubadap Çocuk’a destek olması için bir Kreosus sayfası/hesabı açtık. Bu sayfa üzerinden Şubadap Çocuk’a tek seferlik ya da aylık düzenli destek olabilirsiniz.

Tüm sorularınız için: [email protected]

Kreosus Nedir?

Kreosus, bütçeniz el verdiği kadar, bir kereliğine ya da aylık olarak destekte bulunmanızı sağlıyor. Kreosus ile ilgili soru işaretleriniz varsa buradan giderilebilirsiniz.

Şubadap Çocuk kimdir?

2013 yılından bugüne çocuk şarkıları besteleyen Şubadap Çocuk, şimdiye kadar yayınladığı 6 albümde, toplam 40 yeni çocuk şarkısına yer verdi. Barış, doğa, özgürlük, hayal kurmak, çocuk hakları, akran zorbalığı, emek, toplumsal cinsiyet rolleri, birlik olmak gibi konularda şarkı yapan ekip, şimdiye dek, Türkiye, Almanya, Hollanda ve Kıbrıs’ın çeşitli şehirlerinde 500’ün üzerinde konser verdi.Şarkılarını, tüm dünya çocuklarıyla tanıştırmak için İngilizce, Fransızca, Almanca ve Kürtçe dillerine çevirdi. Ayrıca şarkıların içeriklerini daha bütünlüklü hale getirmek için, hikayelerinden hareketle, çocuk kitapları çıkardı ve çok sayıda video-klip yayınladı.Ç alışmalarını kolektif şekilde yürüten ekip, çocuklarla müzik temelli ücretsiz -ama emeksiz değil- çalışmalar yapmış, çeşitli mahallelerde ve okullarda korolar kurdu, çocuk orkestraları oluşturdu.

Ekip halen İzmir’de çocuklarla çalışmalarını sürdürüyor ve Türkiye’nin her yerinde, öncelikli olarak kültür-sanat etkinliklerinin pek uğramadığı yerlerde konserler vermeye devam ediyor.

#copyleft, yani tüm hakları hiç kimsenin, çok ısrar ederseniz "tüm hakları çocukların"